Κόσμος

Coldplay: Παίρνουν… μέρος στη συζήτηση για τον έλεγχο των όπλων με το “Guns”!

Με το νέο τους τραγούδι, που έχει τίτλο "Guns", οι Coldplay παίρνουν ξεκάθαρη και δημόσια θέση σχετικά το ζήτημα του ελέγχου των όπλων.

Οι Coldplay παίρνουν θέση στο θέμα του ελέγχου των όπλων με το single τους «Guns». Το βρετανικό ροκ συγκρότημα έδωσε μία πρόγευση του πρώτου τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους και έχει θέμα τον τερματισμό της βίας με τη χρήση πυροβόλων όπλων.

«Πάρτε το από τις παιδικές χαρές και πάρτε το από τους αλήτες / Πάρτε το από τα νοσοκομεία και βγάλτε το από τις παραγκουπόλεις» τραγουδά στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο αρχηγός του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν.

«Όλα τα παιδιά κάνουν πιστόλια με τα δάχτυλά τους και τους αντίχειρές τους / Διαφημίζουν μια επανάσταση, όπλισέ το όταν έρθει / … Η κρίση αυτού του δικαστηρίου είναι ότι … χρειαζόμαστε περισσότερα όπλα».

Στα τέλη Οκτωβρίου, πριν από την εμφάνισή τους στο σόου «Saturday Night Live», οι Coldplay ανακοίνωσαν την κυκλοφορία στις 22 Νοεμβρίου του χωρισμένου σε δύο μέρη άλμπουμ τους «Everyday Life» στις αγγελίες της Sydney Morning Herald.

Το τραγούδι «Guns» θίγει τη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη γύρω από την προσέγγιση των ΗΠΑ στο ζήτημα του ελέγχου των όπλων.

Πάρτε μια… γεύση από το Guns των Coldplay

Το απόσπασμα του τραγουδιού συνοδεύεται από animation με στόχο σκοποβολής με μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα από την Νταιάν Μάρτελ.

Την περασμένη εβδομάδα, η μπάντα επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει το άλμπουμ «Everyday Life» με δύο συναυλίες στην Ιορδανία, που θα μεταδοθούν μέσω live streaming στο YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με 18 πυραύλους και 400 drones στην Ουκρανία – «Η Μόσχα πρέπει να νιώσει τις επιπτώσεις της τρομοκρατίας της»
2 νεκροί και τουλάχιστον 13 οι τραυματίες από τις νέες ρωσικές επιθέσεις - Σήμερα οι συναντήσεις Ζελένσκι με Αμερικανών αξιωματούχων στη Ρώμη στη διάρκεια της Διάσκεψης για την Ανάκαμψη της Ουκρανίας
Κτίριο
Κατέρρευσε βιομηχανική σήραγγα στο Λος Άντζελες - Διασώθηκαν οι 15 εργάτες που εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια
Οι αρχές με γερανούς προσπάθησαν να απομακρύνουν τα μπάζα και να ανασύρουν τους εργαζόμενους -  Η κατάρρευση της σήραγγας προκάλεσε ζημιές στις γραμμές επικοινωνίας
Σήραγγα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα