Κόσμος

Δεν άφησαν το κυνηγόσκυλο Άνγκους να είναι υποψήφιος κυβερνήτης του Κάνσας!

Ο Άνγκους, ένα Βίσλα που ζει τα τρία χρόνια της ζωής του στο Κάνσας, ξύνει το κεφάλι του και πίσω από τ' αυτιά του πολύ προβληματισμένος διότι οι Αρχές του στέρησαν τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη της Πολιτείας, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του την Τρίτη.

Ο Τέραν Γούλι, κάτοικος της πόλης Χάτσινσον, υπέβαλε αίτηση ώστε ο σκύλος με το μπρούτζινο τρίχρωμα να διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη. Αλλά οι Αρχές διέκοψαν την εκστρατεία του προκειμένου το δραστήριο κυνηγόσκυλο να κατέβει στην αρένα της πολιτικής.

«Το πολιτικό του πρόγραμμα θα ήταν δωρεάν μπάλες-παιχνίδια για σκύλους για μια ζωή», εξήγησε ο Γούλι.

«Είναι λίγο στεναχωρημένος, αλλά και λίγο ανακουφισμένος, επειδή δεν θα χρειαστεί να πάει σ’ όλες αυτές τις ανούσιες τηλεμαχίες», συνέχισε.

Ο Κόρμπακ φοβόταν τον Άνγκους

Ο Γούλι εξήγησε πως αποφάσισε να υποβάλει την αίτηση όταν διάβασε στον Τύπο πως είχαν κάνει το ίδιο έφηβοι και ότι δεν υπήρχε σχεδόν καμιά προϋπόθεση για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα.

Τελικά αποδείχθηκε πως υπήρχε τουλάχιστον μία.

«Ένας σκύλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος κυβερνήτης», ξεκαθάρισε σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος της πολιτειακής κυβέρνησης του Κάνσας Σαμάνθα Πότερ.

«Το Σύνταγμα του Κάνσας ορίζει ρητά (…) ότι ο κυβερνήτης είναι άνθρωπος», έκρινε σκόπιμο να προσθέσει η ίδια.

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη είναι ο ρεπουμπλικάνος Κρις Κόμπακ, στέλεχος της κυβέρνησης του Κάνσας.

«Είμαι σίγουρος πως ο Κόμπακ φοβόταν πως θα έχανε στις εκλογές από τον Άνγκους», είπε ο Γούλι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις Τεχεράνης και Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
Η πυρηνική εγκατάσταση «φρούριο» στο Φορντό στο Ιράν και το μόνο όπλο που μπορεί να την καταστρέψει
Η Φορντό, βαθιά προστατευμένη στο εσωτερικό ενός βουνού, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους στόχους για οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση καταστροφής πυρηνικών υποδομών
Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση στο κτίριο του IRIB, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, στην Τεχεράνη 10