Κόσμος

Αηδιασμένη! Δεν πίστευε αυτό που βρήκε στην μπάρα δημητριακών της (ΦΩΤΟ)

Με 4 λίρες επέλεξε να αποζημιώσει η εταιρεία 29χρονη που αηδίασε με την μπάρα δημητριακών που επέλεξε για πρωινό της.

Η Lisa Seymour σοκαρίστηκε όταν πηγαίνοντας να φάει την μπάρα δημητριακών της είδε ένα σκουλήκι να κινείται.

Η Kellog της προσέφερε 4 λίρες αποζημίωση μετά τα παράπονα που έκανε στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο από το σκουλήκι.

“Ήταν προϊόν πολυσυσκευασίας και ήδη είχα φάει δύο. Ήμουν έτοιμη να φάω μια μπουκιά όταν το είδα. Ένιωσα άρρωστη που παραλίγο να το φάω”, σημείωσε.

Επικοινώνησε αμέσως με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Kellogg, με τον υπάλληλο που μίλησε να απολογείται αλλά να επιμένει πως το σκουλήκι δεν είναι δυνατό να επιβίωσε κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδιακασίας. 

Ως αποζημίωση της προσέφεραν κουπόνια αξίας 4 λιρών για προϊόντα της εταιρείας, με την ίδια να δηλώνει πως δεν θέλει να ξαναφάει κάποιο προϊόν της Kellogg.


Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 70χρονη στο Ισραήλ που φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία Νετανιάχου με εκρηκτικό μηχανισμό
Σύμφωνα με την Jerusalem Post η αστυνομία περιέγραψε τη γυναίκα ως «γνωστή αντικυβερνητική διαδηλώτρια» - Είχε έρθει σε επαφή διαδηλωτές και αναητούσε τρόπους να προμηθευτεί όπλα
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 4