Κόσμος

Δεν πρόλαβαν να δουν την αποφοίτηση των παιδιών τους – 28 νεκροί σε πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα

Μια τραγωδία πίσω από την τραγωδία. 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή αεροσκάφους των αερογραμμών της Παπούα Νέα Γουινέα.

Στην πλειοψηφία τους, ήταν γονείς που ταξίδευαν για να παραβρεθούν στην τελετή αποφοίτησης των παιδιών τους από το πανεπιστήμιο. Δεν πρόλαβαν ποτέ! Μόλις τέσσερις από τους επιβαίνοντες, μεταξύ τους και οι δυο πιλότοι, κατάφεραν να σωθούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία της συντριβής του αεροσκάφους Dash 8 ήταν η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, Λαε για το τουριστικό θέρετρο Μαντανγκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τζόρτζια Μελόνι φέρνει δρακόντεια δημόσια ασφάλεια στην Ιταλία – Προληπτικές προσαγωγές, νέα νόμιμη άμυνα και αποκλεισμοί διαδηλωτών
Όταν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πολίτης ή αστυνομικός αμύνθηκε απέναντι σε επίθεση, δεν θα κινείται αυτόματα εισαγγελική έρευνα εις βάρος του
Τζιόρτζια Μελόνι