Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Δεν θα γίνω Χίλαρι!»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να έχει… βάλει πλώρη για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά η Μισέλ Ομπάμα δεν συμμερίζεται τις ίδιες… ανησυχίες και γι’ αυτό όταν ο Μπαράκ Ομπάμα τελειώσει τη θητεία του, θα πάνε… σπίτι τους.

Σε μια εκδήλωση για την προώθηση φιλικών πολιτικών προς την οικογένεια και την εργασία, η σύζυγος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ρωτήθηκε αν η επόμενη κίνησή της θα είναι η κάθοδός της στην ενεργό πολιτική.

«Όχι δεν θα είναι η πολιτική. Σίγουρα δεν θα είναι. Θα είναι η αποστολή εστιασμένη στις υπηρεσίες» είπε η Μισέλ Ομπάμα στην δημοσιογράφο του ABC, Ρόμπιν Ρόμπερτς.

Η Χίλαρι Κλίντον έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη στο Κογκρέσο όταν ο σύζυγός του, Μπιλ ολοκλήρωσε και τη δεύτερη προεδρική του θητεία

Η δήλωση της Πρώτης Κυρίας είχε στόχο να τερματίσει τη φημολογία ότι η Μισέλ Ομπάμα εξετάζει το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής υποψηφιότητάς της για την αμερικανική Γερουσία όταν ολοκληρωθεί η θητεία του προέδρου Ομπάμα στο Λευκό Οίκο στις αρχές του 2017.

Η πρώην Πρώτη Κυρία Χίλαρι Κλίντον εξελέγη για πρώτη φορά στην αμερικανική Γερουσία το 2000, αφότου ο σύζυγός της, πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στο Λευκό Οίκο.

Στη συνέχεια διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2008 αλλά έχασε από τον Μπαράκ Ομπάμα κι εκείνος της… χρύσωσε το χάπι προσφέροντάς της τη θέση της υπουργού Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή δουλειά και με τον κατώτατο μισθό θέλουν οι Ομπάμα για τις κόρες τους

Με χρέη 12 εκατ. δολαρίων άφησε τον Λευκό Οίκο το ζεύγος Κλίντον

Ο κουτσομπόλης Σαρκοζί, ο “κόκκορας” Αχμαντινετζάντ και ο ψωνισμένος Πούτιν – Η Χίλαρι Κλίντον γράφει…

Ύμνοι της Χίλαρι για τη Μέρκελ: “Αυτή θα φτάσει ψηλά” είχε πει το 1994

Η Χίλαρι για την πρώτη συνάντηση με τον Ομπάμα: Σαν δυο αμήχανοι έφηβοι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε