Κόσμος

Economist: Διχοτόμηση αν αποτύχουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό

«Ανεξέλεγκτο ή αδύνατο να λυθεί;» είναι το ερώτημα σε άρθρο του νέου Economist για το Κυπριακό. «Η πικρή εμπειρία συνιστά σκεπτικισμό για τις συνομιλίες στην Κύπρο. Παρόλα αυτά ένας έκτος γύρος είναι σε εξέλιξη», παρατηρεί το περιοδικό αναφερόμενο Κοινό Ανακοινωθέν του Φεβρουαρίου.

Κατά τον Economist, δύο νέες εξελίξεις θα έπρεπε να δώσουν ώθηση στους διαπραγματευτές. Η μία είναι τα οικονομικά δεινά της Κύπρου που καθιστούν ελκυστικά τα οφέλη της λύσης και η άλλη, η ανακάλυψη των υδρογονανθράκων.

Ωστόσο, πολλοί παρατηρητές αμφιβάλλουν αν μια ομοσπονδιακή λύση θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει στην Κύπρο.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα