Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έφηβος έβρισε μπροστά σε Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι και… αμηχανία! video

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από: Daily Mail

Πιπέρι στο στόμα! Ένας… αγριεμένος έφηβος, ο Πρίγκιπας Χάρι, η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ και το βίντεο που έγινε το απόλυτο viral!

Ένας… ασυγκράτητος έφηβος προκάλεσε αμηχανία την στιγμή που μιλούσε στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, παρόλο που η αντίδραση της τελευταίας ήταν ένα… χαχάνισμα στις “κακές” λέξεις του πιτσιρικά!

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλν επισκέφθηκαν το θέατρο Bristol Old Vic και η ξενάγηση στους χώρους του ιστορικού θεάτρου έκρυβε… εκπλήξεις!

Κάποια στιγμή, σταμάτησαν μπροστά σε ένα έφηβο αγόρι, ο οποίος μιλούσε για την εμπειρία του να βρίσκεται κανείς πάνω στην σκηνή.

Κι εκεί… μπουμ! “Δεν μπορείς απλά να περιφέρεσαι πάνω στην σκηνή” είπε ο έφηβος, προσθέτοντας κάπου στην φράση του την λέξη… fucking, προφανώς εν τη ρύμη του λόγου.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε… σα να μην το άκουσε, πιθανώς για να μην προκληθεί αμηχανία, την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ ήταν πιο… κουλ και ξεκίνησε να γελά στο άκουσμα της λέξης!

Είχε προλάβει βέβαια να… γουρλώσει τα μάτια και μετά το γέλιο “έφτιαξε” αμήχανα τα μαλλιά της και κοίταξε τον σύζυγό της, συνεχίζοντας να γελά.

Ο έφηβος από την πλευρά του συνέχισε να μιλά την ώρα που ο Πρίγκιπας Χάρι κοιτούσε το βίντεο που έπαιζε στην οθόνη, έχοντας δίπλα του την έγκυο σύζυγό του

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ξεναγήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου στις ιστορικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνομίλησαν και με πολλά ακόμη νεαρά παιδιά, χωρίς περαιτέρω… ατυχήματα.

Δείτε το βίντεο με την… βρισιά του εφήβου μπροστά σε Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις