Κόσμος

Ειρωνείες Σαλβίνι για οίκους αξιολόγησης και Ευρωπαίους επιτρόπους: “Κάνω γιόγκα για να τα ξεπεράσω”

Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, δήλωσε σήμερα το πρωί από τη λίμνη του Κόμο ότι «η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει, παρά τους οίκους αξιολόγησης, τους Ευρωπαίους επιτρόπους και κάποιες εσωτερικές ασυνεννοησίες». «Κάνω γιόγκα για να τα ξεπεράσω», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, παράλληλα, συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στα προβλήματα των Ιταλών. Όχι, για να τινάξουμε στον αέρα κυβερνήσεις ή για να φοβηθούμε οίκους αξιολόγησης, οι οποίοι στο παρελθόν απέτυχαν στις κρίσεις τους, όπως θα συμβεί και αυτή την φορά. Είναι ένας καλός προϋπολογισμός και θα πάμε μέχρι τέλους».

«Η Ιταλία είναι μια γερή χώρα και η προοπτική της οικονομίας της είναι σταθερή. Οι ειδικοί μου λένε ότι αυτό είναι κάτι το σημαντικό», κατέληξε ο Ματτέο Σαλβίνι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός σε όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από πλήγματα της Ρωσίας
Στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε εναντίον του κινδύνου να εξαπολυθούν «μαζικά πλήγματα» τη νύχτα, επικαλούμενος «τις υπηρεσίες πληροφοριών μας»
Φωτιά σε πολυκατοικία στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όλο και πιο κοντά στην εμπλοκή τους στον πόλεμο κατά του Ιράν
Σκέφτονται μια σκληρότερη στάση μετά από τις συνεχείς επιθέσεις που έχουν διαταράξει τις οικονομίες τους και τον κίνδυνο η Τεχεράνη να έχει την μακροπρόθεσμη επιρροή στα Στενά του Ορμούζ
Καπνοί από επίθεση στη Σαουδική Αραβία
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ ταράζει περισσότερο τα νερά στον πόλεμο κατά του Ιράν – Οι ασταμάτητες αντιφάσεις του
Τελειώνει ή δεν τελειώνει ο πόλεμος; Τι γίνεται με τα Στενά του Ορμούζ; Καταστράφηκαν οι δυνάμεις του Ιράν από τους βομβαρδισμούς; Οι εκτιμήσεις του Αμερικανού προέδρου που έπεσαν «έξω»
Ντόναλντ Τραμπ
Ιράν: Χτυπήθηκαν ενεργειακές του εγκαταστάσεις, αντίποινα με πυραυλικές επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Λίγο νωρίτερα, το Ιράν είχε εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον του Ισραήλ με τις ισραηλινές αντιαεροπορικές δυνάμεις να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις
Επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη