Κόσμος

Εισβολή μασκοφόρου σε στρατόπεδο!

Μασκοφόρος προσπάθησε να εισβάλει με αυτοκίνητο σε στρατόπεδο του Βελγίου κοντά στην πόλη Ναμίρ.

Οι βέλγοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ όταν ο άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην πύλη του στρατοπέδου στο νότιο Βέλγιο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, δεν υπάρχουν τραυματίες από την επίθεση, ενώ ο μασκοφόρος διέφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα La Derniere Heure, οι αρχές θεωρούν ότι είναι πιθανόν εκρηκτικός μηχανισμός να είχε τοποθετηθεί στο όχημα και έχουν επιστρατευθεί οι ειδικές μονάδες εξουδετέρωσης βομβών. Το όχημα εγκαταλείφθηκε κοντά στο στρατόπεδο.

Τον Ιανουάριο, οι βελγικές αρχές ματαίωσαν επίθεση κατά της αστυνομίας, σκοτώνοντας δύο άνδρες κατά τη διάρκεια μίας από πολλές επιχειρήσεις κατά ισλαμιστικής οργάνωσης, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας επιθέσεις.

Έκτοτε, στρατιώτες έχουν αναλάβει τη φύλαξη πολλών σημείων, όπως το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρεσβείες και εβραϊκά σχολεία στις Βρυξέλλες.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας