Κόσμος

Εκδίδεται στο Βέλγιο Αλγερινός που βοηθούσε τους καμικάζι του Παρισιού

Η ιταλική δικαιοσύνη ενέκρινε σήμερα την έκδοση στο Βέλγιο του Αλγερινού Τζαμάλ Εντίν Ουάλι, ο οποίος συνελήφθη πριν από έξι ημέρες και πιστεύεται ότι είναι μέλος του δικτύου που κατασκεύασε τα πλαστά έγγραφα τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες των πολύνεκρων επιθέσεων αυτοκτονίας του Παρισιού, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το Εφετείο του Σαλέρνο, στη νότια Ιταλία, αποφάσισε ότι ο Ουάλι θα εκδοθεί στο Βέλγιο μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, μετέδωσε το πρακτορείο AGI.

Ο Αλγερινός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε στην Ιταλία το περασμένο Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι