Κόσμος

Έκρυψε μήνυμα στην τσάντα της! Ικέτευε για βοήθεια! [vid]

Σοκαρισμένη μια γυναίκα από την Αριζόνα μετά το μήνυμα που ανακάλυψε στα κινέζικα μέσα στην καινούρια τσάντα που αγόρασε.

Όταν ζήτησε βοήθεια για να το μεταφράσει κατάλαβε ότι το μήνυμα ήταν σωστό. Έγραφε ότι είναι “φυλακισμένος” στην Κίνα και αναγκάζεται να δουλεύει 14 ώρες τη μέρα με λίγο φαγητό ή ιατρική φροντίδα.

Ο “κρατούμενος” ζητούσε βοήθεια από όποιον διάβαζε το σημείωμα, με τη γυναίκα που το βρήκε να σημειώνει πως δεν έχει τα μέσα να τον βοηθήσει και ελπίζει να γίνει κάτι μετά τη δημοσιοποίησή του.

Παρόμοια γράμματα έχουν εντοπιστεί στο παρελθόν και σε άλλα καταστήματα.

KPTV – FOX 12

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς