Κόσμος

Εξερράγη στον αέρα το αεροπλάνο στον Λίβανο

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου είπε ότι το αεροσκάφος των αιθιοπικών αερογραμμών "εξερράγη εν πτήσει". 

“Το αεροπλάνο εξερράγη εν πτήσει και η άτρακτός του όπως και τα πτώματα των επιβαινόντων διασκορπίστηκαν στη θάλασσα σε διάφορα σημεία” είπε στους ο υπουργός Εξωτερικών, Μοχαμάντ Τζαουάντ Χαλιφέ.

Είναι η πρώτη φορά που ένας λιβανέζος αξιωματούχος δηλώνει επίσημα ότι το Mπόϊνγκ 737-800 “εξερράγη”,λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του εν μέσω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Αξιωματούχος του υπουργείου Αμυνας είχε δηλώσει την ημέρα του δυστυχήματος ότι το αεροπλάνο κόπηκε σε τέσσερα κομμάτια πριν βυθιστεί στη θάλασσα. Μετά το δυστύχημα οι λιβανικές αρχές είχαν εκφράσει υποθέσεις ότι πρόκειται για “σαμποτάζ”.

Μέχρι στιγμής από τις έρευνες έχουν βρεθεί 23 πτώματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έτοιμοι να βγουν στους δρόμους του Λος Άντζελες οι 700 πεζοναύτες - Αντίθετη με την επέμβαση του στρατού η δήμαρχος, υπέρ η γενική εισαγγελέας των ΗΠΑ
Παραμένει στο «τραπέζι» ο νόμος του 1807, ο οποίος επιτρέπει στον Τραμπ να χρησιμοποιήσει στρατιωτικές δυνάμεις για να τερματίσει μία εξέγερση ή μία ανταρσία στο έδαφος των ΗΠΑ
Αμερικανοί πεζοναύτες της 1ης Μεραρχίας εκπαιδεύονται στην αντιμετώπιση ταραχών στο Λος Άντζελες
1