Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκθαμβωτικό “αντίο” της Μισέλ Ομπάμα στη Vogue! [pics]

Φωτογραφία: ANNIE LEIBOVITZ / VOGUE
Φωτογραφία: ANNIE LEIBOVITZ / VOGUE

Μετά από οκτώ χρόνια στον Λευκό Οίκο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα αποχωρήσει από την δυτική πτέρυγα τον ερχόμενο Ιανουάριο, έχοντας χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς προεδρικές συζύγους.

Λογικό λοιπόν η Μισέλ Ομπάμα να είναι η επιλογή της Vogue για το επόμενο εξώφυλλο της, έχοντας στο «ενεργητικό» της αλλά δύο εξώφυλλα την επταετία που προηγήθηκε, και όπως είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσιγκτον.

«Αλλά από την άλλη πλευρά… ήρθε η ώρα», είπε στο περιοδικό η Μισέλ Ομπάμα, προσθέτοντας ότι «αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου…».

Φωτογραφία: ANNIE LEIBOVITZ / VOGUE

Η 52χρονη πρώτη κυρία έχει δεχτεί πολλά κολακευτικά σχόλια για το ρόλο που διαδραμάτισε κατά τη θητεία του συζύγου της στον Λευκό Οίκο.

Φωτογραφία: ANNIE LEIBOVITZ / VOGUE

«Η Μισέλ δεν ζήτησε ποτέ να είναι η πρώτη κυρία», δήλωσε στο περιοδικό ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε: «Όπως και πολλές σύζυγοι πολιτικών, λόγω του ρόλου τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλά πάντα ήξερα ότι θα ήταν απίστευτη σ’ αυτό και θα βάλει την δική της μοναδική σφραγίδα, στον τομέα της εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως βλέπετε είναι λαμπρή, αστεία, γενναιόδωρη και για κάποιον λόγο συμφώνησε να με παντρευτεί».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι την συμπαθούν γιατί βλέπουν τους εαυτούς τους σε αυτήν. Μία μαμά, μία καλή φίλη, έναν πρόσωπο που δεν διστάζει να διασκεδάζει από καιρό σε καιρό», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε