Κόσμος

Ελέφαντας ποδοπάτησε και σκότωσε Σαουδάραβα τουρίστα σε σαφάρι στην Ουγκάντα

Ένας τουρίστας από τη Σαουδική Αραβία ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ελέφαντα, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι σε εθνικό πάρκο στην Ουγκάντα, έγινε την Τετάρτη (26/1) γνωστό από αξιωματούχο της Αρχής Άγριας Πανίδας.

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη στο εθνικό πάρκο Murchison Falls, όταν ο άνδρας βγήκε από το όχημα με το οποίο ταξίδευε με φίλους του, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του εκπροσώπου της Αρχής Άγριας Πανίδας της Ουγκάντας, Μπασίρ Χανγκί.

«Ο ελέφαντας άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνσή του και τον σκότωσε επί τόπου», εξήγησε ο Χανγκί.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου είπαν πως η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του Σαουδάραβα Αϊμάν Σάγιεντ Ελσχαχανί και επανεξετάζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας, προκειμένου να «αποτρέψει το ενδεχόμενο να επαναληφθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Και άλλες επιθέσεις άγριων ζώων έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν σε αυτήν τη χώρα της ανατολικής Αφρικής. Το 2018, μια λεοπάρδαλη σκότωσε τον τρίχρονο γιο ενός από τους φύλακες ενός άλλου πάρκου, στο δυτικό τμήμα της Ουγκάντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη ΝΥΤ: Οργή Νετανιάχου για το «φιάσκο» της Μοσάντ στο Ιράν – Το παρασκήνιο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο επικεφαλής της Μοσάντ φέρεται να έπεισε τον Νετανιάχου πως στοχευμένες δολοφονίες Ιρανών αξιωματούχων θα οδηγούσαν σε μαζικές διαδηλώσεις που θα έφερναν την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος και εκείνος με τη σειρά του έπεισε τον Τραμπ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Αναστέλλονται για πέντε ημέρες τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές κατά του Ιράν, είμαστε σε συνομιλίες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ΗΠΑ και Ιράν είχαν, τις τελευταίες δύο ημέρες, «πολύ καλές και παραγωγικές συνομιλίες» με στόχο την πλήρη επίλυση των μεταξύ τους εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή
Ο Ντόναλντ Τραμπ 11