Κόσμος

Ένα tweet της Κάιλι Τζένερ κόστισε 1,3 δισ. στο Snapchat

H μητρική εταιρία του Snapchat έχασε την Πέμπτη 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το tweet της Κάιλι Τζένερ. Έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

“Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…, είναι τόσο λυπηρό”. Αυτό έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Κάιλι Τζένερ, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

Λίγο αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο Twitter “σε αγαπώ πάντα snap … πρώτη μου αγάπη”.

Πολύ αργά! Η ζημιά είχε ήδη γίνει. Οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%. Ένα ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.

Η Κάιλι Τζένερ ακολουθείται από εκατομμύρια χρήστες σε Twitter και Instagram.

Αυτό τον μήνα γέννησε ένα κοριτσάκι και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στο λογαριασμό της στο Instagram, ήταν μια από τις αναρτήσεις που “άρεσε” περισσότερο από τότε που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας – «Βγήκαν κολυμπώντας από τα παράθυρα για να γλιτώσουν»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον καιρό στις ευάλωτες περιοχές και πως δεν υπήρξε εντολή για εκκένωση των κατασκηνώσεων στις οποίες πέθαναν αρκετά παιδιά
Διασώστες
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
5