Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έπεσε σε τοίχο κάνοντας βιντεοκλήση στο facebook – Χαροπαλεύει η αδερφή της [pic]

Έπεσε σε τοίχο κάνοντας βιντεοκλήση στο facebook – Χαροπαλεύει η αδερφή της [pic]

Σε 18 μήνες φυλακή καταδικάστηκε η 19χρονη Danielle Cooper. Ήταν τόσο απορροφημένη στη βιντεοκλήση στο facebook που τράκαρε σε τοίχο. Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η αδερφή της.

Η νέα οδηγός δεν πρόλαβε καν να πατήσει φρένο και έπεσε με το αυτοκίνητο σε τοίχο στο North Lincolnshire. Οι δύο συνεπιβάτες της νέας οδηγού έχουν υποστεί τρομακτικούς τραυματισμούς. Από τύχη, σύμφωνα με τον δικαστή, δεν πέθανε κανείς.

Η ετεροθαλής αδερφή της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ένας φίλος της έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Ήταν στις 20 Αυγούστου του περασμένου χρόνου που η 19χρονη έστελνε μηνύματα και έπαιρνε τηλέφωνο κυρίως έναν 40χρονο άντρα. Σταμάτησε σε βενζινάδικο και συνέχισε να μιλάει φεύγοντας. Είχε ξεχάσει να ανοίξει τα φώτα.

Ενώ έκανε βιντεοκλήση στο facebook που διήρκησε δύο λεπτά και 11 δευτερόλεπτα, τράκαρε χωρίς να πατήσει φρένο στον τοίχο. Οι δύο συνεπιβάτες της δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας και τραυματίστηκαν σοβαρά στη σφοδρή σύγκρουση.

Δεν θυμάται κανείς το τροχαίο

Η ετεροθαλής αδερφή της σφήνωσε ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Έχει υποστεί κατάγματα στον λαιμό, τη σπονδυλική στήλη, τα πλευρά και τη γνάθω. Δεν πιστεύεται ότι θα επιβιώσει από τη φύση των τραυμάτων της.

Στις 27 Αυγούστου σταμάτησε η καρδιά της και την επανέφεραν στη ζωή. Την επόμενη μέρα χρειάστηκε τραχειοτομή για να μπορέσει να αναπνεύσει. Ήταν στην Εντατική για 19 μέρες πριν μεταφερθεί στον θάλαμο τραυματιών. Μεταφέρθηκε σε μονάδα αποκατάστασης στις 13 Σεπτεμβρίου και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Δεν έχει καμία ανάμνηση από το τροχαίο και τις εβδομάδες που ακολούθησαν.

Ο φίλος τους έχει υποστεί κατάγματα στον αστράγαλο και εκδορές στα πόδια του. Πήρε εξιτήριο στις 23 Αυγούστου του 2017 αλλά δεν θυμόταν το τροχαίο. Η 19χρονη νιώθει ντροπιασμένη και αισθάνεται απίστευτες τύψεις. Όπως και οι συνεπιβάτες της δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ. Ξέρει ότι έχει καταστρέψει δύο ζωές. Η αδερφή της ήταν στο τροχαίο και θα είναι ένα βάρος που θα κουβαλά μια ζωή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις