Δευτέρα, 22 Απρ.
20oC Αθήνα

“Επιτέλους εφικτό να σκοτώσουμε το μωρό Χίτλερ” λέει σατιρικό περιοδικό για τον Κουρτς!

Χίτλερ μωρό Κουρτς

Η ανάρτηση στο Twitter του σατιρικού περιοδικού Titanic με έδρα τη Φραγκφούρτη της Γερμανίας έχει προκαλέσει ακόμη και την επέμβαση της αστυνομίας. Χαρακτηρίζει τον Σεμπάστιαν Κουρτς, τον νικητή των εκλογών στην Αυστρία “μωρό Χίτλερ” και προτρέπει ουσιαστικά σε δολοφονία του…

Ο νέος ηγέτης της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς παρουσιάζεται από το σατιρικό περιοδικό Titanic σε μια φωτογραφία με έναν στόχο στο μέρος της καρδιάς. Ο τίτλος γράφει πως είναι επιτέλους εφικτό να σκοτώσουμε το μωρό Χίτλερ.

Είναι μια ανάρτηση που θεωρήθηκε ως απειλή για τη ζωή του ηγέτη του Λαϊκού Κόμματος της Αυστρίας καθώς μοιάζει να προτρέπει σε δολοφονία του.

“Υπερβολική αντίδραση”

Κατά τον υπεύθυνο του περιοδικού ωστόσο η αντίδραση αυτή είναι υπερβολική και πως οι Αυστριακοί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ναζιστικό τους παρελθόν.

Το περιοδικό κάνει αναφορά στα πειράματα για ταξίδια στο χρόνο τα οποία θα έδιναν την ευκαιρία για εξολόθρευση του Αδόλφου Χίτλερ σε νεαρή ηλικία και πριν αυτός μπορέσει να διαπράξει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… η φωτογραφία ωστόσο με τον στόχο στο μέρος της καρδιάς του νέου Αυστριακού καγκελάριου οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η προτροπή του περιοδικού και για εκείνον…

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις