Κόσμος

Ερντογάν: «Ελπίζω η Εμινέ να έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό έως την Δευτέρα»

Δηλώσεις για την δική του κατάσταση υγείας αλλά και της συζύγου του Εμινέ, έκανε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και οι δυο προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό

Ο Ερντογάν, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη αρνητικός στον κορονοϊό είπε για την σύζυγό του: «Η γυναίκα μου δεν έχει γίνει ακόμα καλά. Λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας. Ελπίζω να έχει γίνει καλά έως την Δευτέρα».

Αναφερόμενος στο πως πέρασε ο ίδιος όσο ήταν θετικός στον κορονοϊό είπε: «Σε αυτή την διαδικασία δεν αισθάνθηκα κούραση ή εξάντληση. Συνέχισα να εργάζομαι τόσο στις διεθνείς όσο και τις εσωτερικές υποθέσεις του κράτους από το σπίτι».

Μάλιστα είπε ότι εξαιτίας του εμβολιασμού του με 2 δόσεις του Sinovac και μια Pfizer, ξεπέρασε πολύ εύκολα τον κορονοϊό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα