Κόσμος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ

Την αδιαθεσία την ένιωσε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο της Χίλαρι Κλίντον.

Ο βετεράνος αμερικανός διπλωμάτης, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ειδικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πήγε στο νοσοκομείο, ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Π. Τζ. Κρόουλι, δήλωσε πως ο Χόλμπρουκ αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στον έβδομο όροφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου βρίσκεται το γραφείο της Χίλαρι Κλίντον, αρνήθηκε όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στην τουρκική βουλή κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού – Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε βουλευτές
Η ένταση ξεκίνησε έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή Προύσας του κυβερνώντος κόμματος, Μουσταφά Βαράνκ, και τον αναπληρωτή επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP, Γκιοκάν Γκιουνάιντιν
Τουρκική Βουλή