Κόσμος

Ετοιμάζουν νέα αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις στην Ιρλανδία ξεκίνησαν εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να αγοράσουν πλοιάριο που θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Η εκστρατεία “Ιρλανδικό Πλοίο στη Γάζα” έχει στόχο να συγκεντρωθεί μία ομάδα 30 έως 50 ατόμων από την Ιρλανδία, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και ακτιβιστές που θα επιβιβαστούν στο στολίσκο που θα επιχειρήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας.

“Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη διεθνώς για το Δεύτερο Στολίσκο της Ελευθερίας, που συγκεντρώνεται από τις ίδιες οργανώσεις που διοργάνωσαν και τον Στολίσκο της Ελευθερίας στο τέλος Μαΐου”, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Αναμένεται ότι στο στολίσκο θα συμμετέχουν 10 έως 15 πλοία, που θα μεταφέρουν εφόδια και επιβάτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ