Κόσμος

Έβαλε βαλίτσα με πολύτιμους λίθους στην σχάρα των αποσκευών – Φυσικά την έκλεψαν!

Τι μπορεί να σκεφτόταν ο έμπορος πολύτιμων λίθων που ταξίδευε με το τρένο μεταφέροντας μιας βαλίτσα με πολύτιμους λίθους όταν την έβαζε στην σχάρα των αποσκευών; Η απάντηση είναι ότι μάλλον ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Η βρετανική αστυνομία αναζητεί έναν άγνωστο μετά την κλοπή της βαλίτσας, η οποία περιείχε πολύτιμους λίθους αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών από τον χώρο των αποσκευών πάνω από το κάθισμα του βαγονιού ενός τρένου στον σταθμό του Euston στο Λονδίνο.

Ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας, ένας 35χρονος έμπορος κοσμημάτων, επιβιβάστηκε σε τρένο με προορισμό το Μπέρμινγχαμ στις 8 Νοεμβρίου. Όταν το τρένο έφθασε στο Ράγκμπι της κεντρικής Αγγλίας, διαπίστωσε ότι η βαλίτσα του που περιείχε ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια, δεν βρισκόταν πλέον στην σχάρα των αποσκευών.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια θολή φωτογραφία ενός άνδρα με τον οποίο ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να επικοινωνήσει.

“Θα ήθελα να μιλήσω με τον άνδρα που εμφανίζεται στις εικόνες από την κάμερα κρυφής ασφαλείας σχετικά με την κλοπή αυτής της βαλίτσας που περιείχε υπερβολικής αξίας αντικείμενα. Η βαλίτσα ήταν μια μεγάλη μαύρη και περιείχε περισσότερους από 40 πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια”, δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Νικ Τόμσον από την βρετανική αστυνομία μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: «Είναι ιδεολογικά συγγενής του Χίτλερ» – «Θα πάρουμε το Τελ Αβίβ σε 72 ώρες» λένε τουρκικά μέσα
«Αυταπάτη του Νετανιάχου πως η Ιερουσαλήμ είναι δική του! Ο Νετανιάχου είναι ηγέτης γενοκτονικού δικτύου», δήλωσε με τη σειρά του Ομέρ Τσελίκ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
12
Μαντλίν ΜακΚάν: Αποφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της
Σύμφωνα με το BBC ο 48χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι από σήμερα ελεύθερος και θα φορά βραχιολάκι - Ο 48χρονος Γερμανός είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ηλικιωμένης και αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση ΜακΚάν
Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ