Κόσμος

Έβγαλε κατά λάθος την πρίζα και έπαθαν μπλακ άουτ 2 αεροδρόμια – Αυτό και άλλα ανέκδοτα με τον… Τοτό!

Ήταν, λέει, ένας εργολάβος ο οποίος έκανε εργασίες. Ε, αυτός έβγαλε μια πρίζα και έπεσε μαύρο στα αεροδρόμια Χίθροου και Γκατγουικ.

Αυτό το “κρύο” ανέκδοτο λέει τώρα η British Airways για να δικαιολογήσει το μπλακ άουτ στο σύστημά της το οποίο κράτησε για ώρες ομήρους στα αεροδρόμια 75.000 ανθρώπους!

Όπως αναφέρουν οι Times που επικαλούνται πηγή της British Airways το τροφοδοτικό που προκάλεσε την βλάβη στο σύστημα πληροφορικής λειτουργούσε άψογα αλλά κατά λάθος το έκλεισε ένας εργαζόμενος.
Η έρευνα για το περιστατικό ενδεχομένως να επικεντρωθεί στο ανθρώπινο σφάλμα και όχι σε βλάβη εξοπλισμού, σημειώνει η εφημερίδα.
Η αεροπορική εταιρεία υποχρεώθηκε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις από τα αεροδρόμια Γκάτγουικ και Χίθροου του Λονδίνου το περασμένο Σάββατο και έκανε λόγο για βλάβη στο σύστημα πληροφορικής της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος 20 πυρκαγιών η Ισπανία - Η ΕΕ κινητοποιεί εναέριες και επίγειες δυνάμεις
Η νότια Ευρώπη και η μεσογειακή λεκάνη βιώνουν μία από τις χειρότερες περιόδους πυρκαγιών που έχουν καταγραφεί ποτέ - Στη δυσκολότερη θέση Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία, Σλοβακία και οι βαλκανικές χώρες
Πυροσβέστες