Κόσμος

Φάρσα η απειλή για βόμβα στα κεντρικά του Facebook

Ένα από τα κτήρια στις κεντρικές εγκαταστάσεις της acebook Inc στη Σίλικον Βάλεϊ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία η απειλή ήταν τελικά φάρσα. Χρειάστηκε ωστόσο να γίνει εκκένωση του κτηρίου της Facebook και να ακολουθήσει έρευνα που έκαναν πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.
Εκρηκτικά δεν βρέθηκαν πουθενά ενώ τόσο η εταιρεία όσο και η αστυνομία διαβεβαίωσαν ότι οι πάντες είναι ασφαλείς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS