Κόσμος

Φασίστες, κλώνοι τζιχαντιστών έτοιμοι να σπείρουν τον τρόμο στην Βρετανία

- Ομάδα που έχει αποσχιστεί από φασιστικές νεοναζιστικές οργανώσεις έτοιμη να κάνει τρομοκρατικές επιθέσεις - Είναι ρατσιστές, μηδενιστές και έχουν εμμονή με τον τρόμο - Όπως αποκαλύπτει ο Guardian είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι γιατί είναι απρόβλεπτοι!

Οι τζιχαντιστές και οι μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιήσει για δολοφονίες και βασανισμούς βρήκαν μιμητές στην Ευρώπη. Και δεν είναι άλλοι από φασίστες εξτρεμιστές, οι οποίοι σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι έτοιμοι να κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία και μάλιστα έχουν ισχυρούς δεσμούς στο εξωτερικό με ανάλογες οργανώσεις.

Όπως αποκαλύπτει ο Guardian, η ομάδα αυτή αριθμεί περίπου 60 μέλη και είναι έτοιμοι για τρομοκρατικές πράξεις.

Ομάδες όπως η Εθνική Δράση έχουν εξελιχθεί και έχουν ξεπεράσει τη νεοναζιστική τους ιδεολογία και υιοθετώντας πρακτικές των ισλαμιστών είναι έτοιμοι να “δράσουν”.

Έχουν προσαρμόσει τις πρακτικές τους σε αυτές της τζιχάντ. Δεν είναι πλέον νεοναζί. Παραμένουν ρατσιστές αλλά είναι μηδενιστές. Έχουν εμμονή με τον τρόμο.

Οι πρακτικές τους αποτελούν ένα συνοθύλευμα των πρακτικών που ακολουθούν οι τζιχαντιστές, που ακολουθούσε η Μπάαντερ Μάϊνχοφ αλλά και ο ΙΡΑ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποφασισμένος να ανακτήσει τις σορούς των ομήρων – «Η μάχη δεν έχει τελειώσει»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να επαναπατρίσει όλες τις σορούς των ομήρων που κρατά η Χαμάς, τη στιγμή που η εκεχειρία στη Γάζα κλονίζεται από αμοιβαίες κατηγορίες και παραβιάσεις
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Τουρκική NAVTEX στο Αιγαίο με πραγματικά πυρά – Δεσμεύτηκε περιοχή κοντά σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
Η περιοχή που δεσμεύτηκε βρίσκεται εκτός των 6 ναυτικών μιλίων των ελληνικών νησιών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, σε διεθνή ύδατα, αλλά σε σημείο ιδιαίτερα ευαίσθητο γεωπολιτικά
Ένα πλοίο του τουρκικού ναυτικού