Κόσμος

Φινλανδία: Η «ανέμελη» πρώην πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν – Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια της

Η Σάνα Μαρίν ζει πλέον μια ανέμελη ζωή, καθώς η θητεία της στον πρωθυπουργικό θώκο της Φινλανδίας σταμάτησε μετά τις εκλογές του περασμένου Απριλίου, όταν το κόμμα της έχασε τη μάχη της κάλπης.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας ζει πλέον μακριά από το άγχος και την πίεση της πολιτικής και δείχνει να απολαμβάνει τη νέα ζωή της, καθώς η Σάνα Μαρίν το έχει ρίξει στα ταξίδια.

Η Σάνα Μαρίν ταξίδεψε σε πολλά μέρη μετά την ήττα της στις εκλογές της Φινλανδίας. Δεν ξέρουμε αν αποφάσισε να το ρίξει έξω με τον τρόπο αυτό, αλλά ξέρουμε ότι αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram στιγμές από τα ταξίδια της.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας ανάρτησε στη σελίδα της στο Instagram εικόνες από τα ταξίδια της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

 

Στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες έδωσε τον τίτλο «τυχαία επιλεγμένες φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια μου».

Σε μια από τις φωτογραφίες είχε απεικονίσει και γιορτινά μπαλόνια και κάποιοι ανέφεραν ότι μάλλον επρόκειται για μια εικόνα από τα πρόσφατα γενέθλια της 38χρονης πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας στις 16 Νοεμβρίου.

Η δύσκολη περίοδος

Στις φωτογραφίες της η Σάνα Μαρίν έδειχνε ανέμελη και χαρούμενη και φάνηκε ότι έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν μερικούς μήνες.

Η πρώην πρωθυπουργός έχασε στις εκλογές του Απριλίου από τον Πέτερι Όρπο, ενώ λίγο μετά ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Μάρκους Ραϊκόνεν, μετά από 19 χρόνια κοινής ζωής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6