Κόσμος

Francis Buchholz: Πέθανε ο θρυλικός μπασίστας των Scorpions

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του, Χέλα, μέσω των social media, επιβεβαιώνοντας ότι ο θρυλικός μπασίστας έφυγε ύστερα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Φράνσις Μπούχολτς, μπασίστας των Scorpions, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Φράνσις Μπούχολτς υπήρξε μέλος του θρυλικού γερμανικού συγκροτήματος Scorpions από το 1973 έως το 1992, συμμετέχοντας σε όλα τα κλασικά άλμπουμ τους που σημάδεψαν τη ροκ μουσική σκηνή παγκοσμίως.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του, Χέλα, μέσω των social media, επιβεβαιώνοντας ότι ο θρυλικός μπασίστας έφυγε ειρηνικά, περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας, ύστερα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένειά του ανέφερε:

«Με βαθιά θλίψη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε την είδηση ότι ο αγαπημένος μας Φράνσις απεβίωσε χθες ύστερα από προσωπική μάχη με τον καρκίνο. Οι καρδιές μας είναι συντετριμμένες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης του, μείναμε δίπλα του, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση ως οικογένεια – ακριβώς όπως μας δίδαξε».

Ευχαρίστησαν επίσης τους θαυμαστές του για την ακλόνητη υποστήριξή τους, προσθέτοντας: «Αν και οι χορδές έχουν σωπάσει, η ψυχή του παραμένει σε κάθε νότα που έπαιξε και σε κάθε ζωή που άγγιξε».

Ο Φράνσις Μπούχολτς έχει έναν γιο και δίδυμες κόρες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να φλέγεται: Ντόναλντ Τραμπ και Χεζμπολάχ υπόσχονται πόλεμο «μακράς διαρκείας»
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν πλήξει περισσότερους από 15.000 στόχους από την έναρξη του πολέμου, ενώ οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερα πλοία και 5.000 πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή
Σύννεφα καπνού υψώνονται μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού, έπειτα από την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ, εν μέσω της αμερικανο-ισραηλινής αντιπαράθεσης με το Ιράν
Η πρώην Μις Καλιφόρνια επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ για τη στήριξη στο Ισραήλ: «Δεν σε αναγνωρίζω πια, θα προσεύχομαι για σένα»
Στην επιστολή της υποστήριξε ακόμη ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «στέλνονται στη Μέση Ανατολή για να θυσιαστούν», ενώ τόνισε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να μιλήσει για τον πόλεμο στη Γάζα
Ντόναλντ Τραμπ και Κάρι Πρίτζιν Μπόλερ