Κόσμος

Φρενίτιδα για τη “Mad Friday” στη Βρετανία!

Άνδρες με κατεβασμένα παντελόνια, γυναίκες ξυπόλητες και όλοι μα όλοι, πεσμένοι στους δρόμους ζαλισμένοι από το πολύ ποτό. Που; Μα φυσικά, στην Αγγλία, έτσι γιορτάζουν το σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα, τη γνωστή ''Mad Friday''.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, χιλιάδες νέοι ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους και μέχρι το πρωί να ξεφαντώσουν, με τους περισσότερους από αυτούς να βγαίνουν εκτός ορίων. Τα μπαρ και τα κλαμπ όλης της χώρας γεμίζουν, με φοιτητές που επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά πως οι Βρετανοί, είναι λίγο τρελοί με το πάρτι.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται στους δρόμους, για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Μεθυσμένοι, στα γόνατα, και με μία μπύρα στο χέρι. Ενώ, έχει σημειωθεί, πως πολλούς το επόμενο πρωινό τους βρίσκει σε αστυνομικά κελιά.

Ο αξιωματικός Chris Matthews, δήλωσε: ”Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, λαμβάνουμε πολλές κλήσεις για μεθυσμένους νέους”.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση μία υποψήφια δήμαρχο και άλλους 3 ανθρώπους κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Facebook από την Yesenia Lara, ο κόσμος φαίνεται να τρέχει και να ουρλιάζει αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί σε μια πομπή με μοτοσικλέτες
Αξιωματικοί φρουρούν κοντά σε όχημα που ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Βερακρούς