Κόσμος

Γάζα: Βρέθηκε η σορός του τελευταίου Ισραηλινού ομήρου και επιστρέφει στο Ισραήλ

«Έπεσε» υπερασπιζόμενος το Κιμπούτς Αλουμίμ στο νότιο Ισραήλ, την ημέρα της εισβολής της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (26/1/26) ότι εντόπισε και ταυτοποίησε τη σορό του Ραν Γκβίλι, του τελευταίου εναπομείναντα ομήρου στη Γάζα.

Η σορός του ομήρου θα επιστραφεί στο Ισραήλ για να ταφεί και πλέον δεν υπάρχουν νεκροί ή ζωντανοί Ισραηλινοί όμηροι στην Γάζα…

Χθες Κυριακή (25/1/26), το γραφείο του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ανακοίνωσε πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού για τον εντοπισμό της σορού σε ένα κοιμητήριο της βόρειας Γάζας.

Ο όμηρος
Ο όμηρος αστυνομικός Ran Gvili – ΦΩΤΟ Bring Them Home Now / Handout via REUTERS

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Λοχίας Ραν Γκαβιλί Ζλ, μαχητής των κομάντο των Γιαμάμ, ηλικίας 24 ετών κατά τη στιγμή του θανάτου του, έπεσε στη μάχη το πρωί της 7ης Οκτωβρίου 2023 και η σορός του απήχθη στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Ο Ισραηλινός στρατιώτης «έπεσε» υπερασπιζόμενος το Κιμπούτς Αλουμίμ στο νότιο Ισραήλ, την ημέρα της εισβολής της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, κατά την οποία απήχθησαν 251 άνθρωποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Είναι πολύ αργά για να σταματήσει η κατασκευή της υπέροχης νέας αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο»
Το National Trust προσέφυγε στην δικαιοσύνη τον Δεκέμβριο από την θέση ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν τήρησε τις νόμιμες απαιτήσεις περί αξιολόγησης και δεν έλαβε την άδεια του Κονγκρέσου για το έργο
Ντόναλντ Τραμπ
Το αεροδρόμιο Χίθροου στη Βρετανία καταργεί τον περιορισμό των 100 ml για τα υγρά στις χειραποσκευές
Το αεροδρόμιο ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ανιχνευτών ασφαλείας αξίας 1 δισεκατομμυρίου λιρών και έτσι οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν υγρά έως 2 λίτρα αλλά και μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές στις χειραποσκευές τους
αεροπλάνο