Κόσμος

Γέννησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ένας τραυματιοφορέας βοήθησε μια γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο,

καθώς η εγκυμονούσα αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας ενώ τύλιγε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για συγγενείς και φίλους.

Η γέννηση της μικρής στο Χόμπαρτ της Τασμανίας ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα, είπε ο Μπρους Κόνορ, της υπηρεσίας συντονισμού των ασθενοφόρων του νησιού.

“Η γυναίκα βρισκόταν σε τέτοια φάση του τοκετού που αντί να την οδηγήσουν στο ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν στην κλινική χρειάστηκε να γεννήσει στο σπίτι”, είπε.

“Η γέννηση στις 12:06 ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν, ιδίως αφού συνέβη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι. Νομίζω ότι ο τραυματιοφορέας φορούσε στο κεφάλι του ένα ζευγάρι κέρατα τάρανδου εκείνη τη στιγμή”, πρόσθεσε ο Κόνορ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ