Κόσμος

Γένοβα: Στους 41 ο αριθμός των νεκρών – Βρέθηκε ζευγάρι με το 9χρονο κοριτσάκι του καταπλακωμένο από την γέφυρα

Συνεχίζεται η μακάβρια καταμέτρηση πτωμάτων στην γέφυρα Μοράντι στη Γένοβα, που κατέρρευσε παίρνοντας μαζί της δεκάδες ζωές. Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκαν κι άλλες σοροί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τα μέλη της ιταλικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τα μέλη των σωστικών συνεργείων διευκρίνισαν ότι αυτές οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε καταπλακωθεί από ένα τμήμα από μπετόν της οδογέφυρας που κατέρρευσε.

Μπορεί τα σωστικά συνεργεία αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των σορών που εντόπισαν, ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο μιας οικογένειας, ενός ζευγαριού και ενός κοριτσιού 9 ετών, κι ότι τα θύματα αυτά έρχονται να προστεθούν στους 38 επιβεβαιωμένους θανάτους από την κατάρρευση της γέφυρας, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 41.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο