Κόσμος

Γερμανία: Έκλεισε ξανά το αεροδρόμιο του Μονάχου επειδή εμφανίστηκαν drones

Είναι η δεύτερη φορά που κλείνει το αεροδρόμιο της βαυαρικής πρωτεύουσας μέσα σε 24 ώρες

Το αεροδρόμιο του Μονάχου έκλεισε και πάλι επειδή θεάθηκαν drones στην περιοχή, σύμφωνα με τον πιλότο αεροσκάφους, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο αεροδρόμιο του Μονάχου επιβεβαίωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (03.10.2025) ώρα Ελλάδας ότι έχουν κλείσει και οι δύο διάδρομοι προσγείωσης – απογείωσης, ωστόσο «δεν ήταν ακόμη σαφής» ο λόγος αν έγινε λόγω της εμφάνισης των drones.

Πάντως, είναι η δεύτερη φορά που το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βαυαρίας κλείνει μέσα σε 24 ώρες.

 

 

Ο πιλότος ενός αεροσκάφους που επρόκειτο να αναχωρήσει για το Λονδίνο, όμως η πτήση ακυρώθηκε, είπε στους επιβάτες ότι έχουν σηκωθεί ελικόπτερα της αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία