Κόσμος

Γερμανία: Μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε συμμαθητή του – Σκηνές τρόμου σε σχολείο της πόλης Όφενμπουργκ

Τραγωδία σε σχολείο της Γερμανίας. Ένας 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι έναν συμμαθητή του σε σχολείο της πόλης  Όφενμπουργκ.

Σε σχολείο του Όφενμπουργκ, στη Βάδη – Βυρτεμβέργη της Γερμανίας, ένας 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε έναν συμμαθητή του.

Ο τραυματίας υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Νωρίτερα, στο σχολείο πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων. Οι περίπου 180 μαθητές παρέμειναν αρχικά στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά αργότερα οδηγήθηκαν εκτός του κτιρίου, σε ειδικό χώρο, όπου περίμεναν οι γονείς τους και ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ανήλικος δράστης ακινητοποιήθηκε από αυτόπτη μάρτυρα και κατόπιν συνελήφθη. «Ο δράστης και το θύμα προφανώς γνωρίζονταν και το κίνητρο ήταν προσωπικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Ραδιοτηλεόραση της Νοτιοδυτικής Γερμανίας SWR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα