Κόσμος

Γερμανία: Ο dj συνέχισε να παίζει μουσική ενώ ο δράστης μαχαίρωνε τα θύματα του

Θλιβερές είναι όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται για την επίθεση που συνέβη χθες (23.08.2024) στο φεστιβάλ του Ζόλινγκεν στη Γερμανία. 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 4 χαροπαλεύουν όταν άγνωστος ξεκίνησε να μαχαιρώνει όποιον έβλεπε μπροστά του.

Το ακόμη πιο τραγικό της επίθεσης είναι πως ο dj και παραγωγός Topic τη στιγμή που συνέβαινε το φονικό στο φεστιβάλ της Γερμανίας, αναγκάστηκε να συνεχίζει να παίζει μουσική ενώ από κάτω του τα θύματα ξεψυχούσαν ή πάλευαν να κρατηθούν στη ζωή.

Όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, το προσωπικό ασφαλείας του ζήτησε να συνεχίσει να παίζει μουσική για να μην δημιουργηθεί μαζικός πανικός.

«Σήμερα έπαιξα για τα 650 χρόνια της γενέτειράς μου Ζόλινγκεν στη Γερμανία και κατά τη διάρκεια του σετ μου, προσωπικό ασφαλείας από την πόλη ήρθε σε εμένα και μου ζήτησε να συνεχίσω να παίζω για να αποφύγω έναν μαζικό πανικό.

Υπήρχαν ήδη άνθρωποι που σκοτώθηκαν από έναν δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι. Έτσι, συνέχισα να παίζει παρόλο που ήταν απίστευτα δύσκολο.

Μετά από περίπου 10-15 λεπτά, η μουσική τελικά σταμάτησε και ο κόσμος ενημερώθηκε για το περιστατικό», έγραψε ο Dj.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Topic (@topic)

Ο Topic στη συνέχεια αποκάλυψε πως έτρεξε μακριά από την σκηνή και κρύφτηκε σε ένα κατάστημα ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας έκαναν κύκλους από πάνω του.

Η τραγωδία που συνέβη στο φεστιβάλ είχε ως απολογισμό να ξεψυχήσουν δύο άνδρες ηλικίας 57 και 67 χρόνων και μία 56χρονη γυναίκα.

Η αστυνομία αποκάλυψε πως συνέλαβε έναν 15χρονο για την επίθεση η οποία κατά πάσα πιθανότητα είχε τρομοκρατική κίνητρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρώμη σε πένθος: Μεσίστιες οι σημαίες για τον νεκρό εργάτη στον Πύργο των Κόμηδων – Συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα για εξ αμελείας ανθρωποκτονία
Οι εισαγγελείς ερευνούν αν η εταιρεία που ανέλαβε τα έργα συντήρησης του πύργου σεβάστηκε τους κανονισμούς ασφαλείας κι αν οι εργάτες ήταν ασφαλισμένοι
Ο Πύργος των Κόμηδων στη Ρώμη που έγινε ερείπια
Δραματικός απολογισμός από το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι στις Φιλιππίνες - Πάνω από 90 οι νεκροί, φόβοι ότι θα ξεπεράσουν τους 100
Ο τυφώνας προκάλεσε πλημμύρες σπάνιας σφοδρότητας και βιβλικές καταστροφές - 35 πτώματα ανακαλύφθηκαν σε παραλιακό χωριό που θάφτηκε κάτω από τα νερά και τις λάσπες
Φιλιππίνες
Αεροσκάφος cargo της UPS συντρίβεται κοντά σε αεροδρόμιο του Κεντάκι – Βίντεο δείχνει πως είχε πάρει φωτιά κατά την απογείωση
Η UPS, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι στο αεροσκάφος cargo επέβαιναν μόνο τρία μέλη του πληρώματος - Τα βίντεο από τη στιγμή της συντριβής δεν αφήνουν, πάντως, πολλές ελπίδες για επιζώντες
Το αεροσκάφος της UPS που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λούισβιλ στο Κεντάκι