Κόσμος

Γερμανία: Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Οικονομίας, Ρόμπερτ Χάμπεκ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου. Ο Ρόμπερτ Χάμπεκ παρουσίασε την Τετάρτη (13.07.2022) συμπτώματα κρυολογήματος και υποβλήθηκε αρχικά σε rapid test. 

Στη συνέχεια, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό. Και στα δύο τεστ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας, ο Ρόμπερτ Χάμπεκ ήταν θετικός. 

Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του υπουργού Οικονομίας έχουν ακυρωθεί, ενώ την ρίτη είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αυστρία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δέσει το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταΐό σε λιμάνι της Τενερίφης, θα αγκυροβολήσει στα ανοιχτά για λόγους ασφαλείας
Όταν το πλοίο φτάσει στα ανοιχτά της Τενερίφης θα απαγορεύεται η ναυσιπλοΐα οποιουδήποτε σκάφους σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από το Hondius
κρουαζιερόπλοιο