Κόσμος

Γερμανία: Θρίλερ με δολοφονημένη γυναίκα στο Καϊζερσλάουτερν – Ψάχνουν σε όλη την Ευρώπη ποια είναι

Δολοφονημένη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες μια γυναίκα στη Γερμανία και από τότε βρίσκεται ένα θρίλερ σε εξέλιξη.

Από τις Γερμανικές Αρχές έχει υποβληθεί, μέσω της Interpol, αίτημα βοήθειας για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας άγνωστης γυναίκας, που την βρήκαν δολοφονημένη στις 14 Δεκεμβρίου 2020, στο Καϊζερσλάουτερν. Το αίτημα έφτασε και στην Ελλάδα που ζητούν την συνδρομή και των αστυνομικών αρχών της χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική αστυνομία πρόκειται για μια γυναίκα με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας 35-50 ετών, με ύψος 166 εκατοστά, βάρος 63 κιλά, μάτια καστανά και μαλλιά καστανά σπαστά, μέχρι τον ώμο.

Εχει ένα τατουάζ με λουλούδια στο πόδι, στο πλάι κάτω από το γόνατο, και φορούσε λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και μαύρες μπότες με χειμωνιάτικη φόδρα.

dolofo german

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (213-1520274) και στο e – mail ( athens.interpol@hellenicpolice.gr ) της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανία εξετάζει την εμπλοκή της στο πόλεμο Ισραήλ – Ιράν: Ο ρόλος της αεροπορικής βάσης στον Ινδικό που μοιράζεται με τις ΗΠΑ
Σύμφωνα με πηγή του SkyNews, ο Γενικός Εισαγγελέας υποστηρίζει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να στηρίξει τις ΗΠΑ μόνο για «αμυντικούς» λόγους
Ο Κρις Στάρμερ 1
Νεκρός ο δεύτερος διοικητής της Χεζμπολάχ σε ισραηλινή επιδρομή drones στον νότιο Λίβανο
Ο Μοχάμεντ Αχμάντ Κράις υπήρξε διοικητής της αντιαρματικής μονάδας της Χεζμπολάχ - «Ο τρομοκράτης προωθούσε τρομοκρατική δραστηριότητα στο νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός
Καπνοί