Κόσμος

Για την Ευρώπη θα χορέψει το Βέλγιο

Σε κλίμα γιορτής ξεκινάει το Βέλγιο την εξάμηνη προεδρία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καλώντας τους κατοίκους δώδεκα πόλεων της χώρας να χορέψουν και να διασκεδάσουν "για την Ευρώπη".

Επαγγελματίες χορευτές έχουν κινητοποιηθεί για να διδάξουν γρήγορα εθελοντές οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σε δημόσιες πλατείες από την Αμβέρσα και την Μπριζ, μέχρι την Λιέγη και το Σαρλερουά, μέσω των Βρυξελλών, προκειμένου οι τελευταίοι να καταφέρουν να εκτελέσουν ταυτόχρονα δύο χορογραφίες μεταξύ τις 21.00 και τις 22.45 (ώρα Ελλάδας).

Στους εορτασμούς θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, οι οποίοι θα δώσουν συναυλίες, καθώς και ακροβάτες.

Η γιορτή αναμένεται να κλείσει με πυροτεχνήματα, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει πάρτι με ντι- τζέι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα