Κόσμος

Γιούτα: 4 νεκροί σε τροχαίο – Λεωφορείο έγινε “σμπαράλια” – video

Ένα λεωφορείο που μετέφερε Ασιάτες τουρίστες ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Μπράις Κάνιον, στη Γιούτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν πολύ σοβαρά άλλοι 12-15, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, γύρω στις 11.30, τοπική ώρα, στον Πολιτειακό Δρόμο 12 της Γιούτα, δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, είπε ο εκπρόσωπος της Τροχαίας, Κρις Μπίσοπ. Πρόσθεσε ότι είναι πιθανόν ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί.

Ο αυτοκινητόδρομος έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας.

Όλοι ή οι περισσότεροι από τους επιβάτες του λεωφορείου μιλούν κινεζικά, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η υπηκοότητά τους.

Ασαφές επίσης παραμένει αν το τουριστικό λεωφορείο κατευθυνόταν προς ή αν αναχωρούσε από το Μπράις Κάνιον, που απέχει περίπου 435 χιλιόμετρα νοτίως του Σολτ Λέικ Σίτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Τραμπ, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ θέλουν να συνεχιστούν πιο έντονα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
«Πρόκειται για μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον ουκρανικό λαό και την ευρω-ατλαντική ασφάλεια» συμφώνησαν οι τέσσερις ηγέτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες