Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Γνωρίστε τη νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας – Και το όνομα αυτής… (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Γνωρίστε τη νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας – Και το όνομα αυτής… (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Τυλιγμένη μέσα στην λευκή κουβέρτα της με ένα λευκό σκουφάκι στο κεφαλάκι της, η νεογέννηση πριγκίπισσα, το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Τα μάτια της κλειστά, τα μαγουλάκια της κατακόκκινα και τα φλας να αστράφτουν μόλις οι πανευτυχείς γονείς έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το μαιευτήριο όπου πριν μερικές ώρες (στις 08:34 το πρωί, τοπική ώρα) η δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα φουστάνι με κίτρινα λουλούδια, ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο με μπλε πουλόβερ, μάλλον για να είναι ασορτί με τον πρωτότοκο της οικογένειας, τον πρίγκιπα Τζορτζ που νωρίτερα είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την αδερφούλα του.

Εκείνο που μένει πλέον να μάθουμε είναι το όνομα της μικρής. Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes, τα πιθανότερα είναι Άλις ή Σαρλότ.
Στο ίδιο μαιευτήριο γεννήθηκε ο 32χρονος πατέρας της Ουίλιαμ το 1982.














Η μικρή θα είναι η πρώτη που θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας για 25 χρόνια, ενώ τόσο ψηλά στη σειρά διαδοχής δεν έχει γεννηθεί κορίτσι τα τελευταία σχεδόν 65 χρόνια, από τότε που γεννήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Πριγκίπισσα του Κέμπριτζ έχει να γεννηθεί εδώ και 182 χρόνια, η τελευταία ήταν η εγγονή του Γεωργίου του Γ’, η πριγκίπισσα Μαρία Αδελαΐδα του Κέμπριτζ, που γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, το 1833.

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε