Κόσμος

Η 12χρονη που ξεπέρασε τον Αϊνστάιν!

Η Lydia Sebastian είναι μόνο 12 ετών και κατάφερε σε ένα τεστ ευφυΐας που περιέγραψε ως "εύκολο" να ξεπεράσει τον Άλμπερ Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγκ.

Μετά από γκρίνια ενός χρόνου από τη μητέρα της Erica, η Lydia αποφάσισε να κάνει το περίφημο τεστ Mensa κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Οι γονείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλαβαν τα αποτελέσματα και έπιασε σκορ 162. Πρόκειται για την κορυφαία βαθμολογία που μπορεί κανείς να επιτύχει στο Cattrall III B paper ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως τόσο ο Αϊνστάιν όσο και ο Χόκιγνκ έχουν πετύχει σκορ 160.

“Στην αρχή ήμουν πολύ νευρική. Όταν ξεκίνησα και είδα ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα χαλάρωσα”, σημείωσε η 12χρονη Lydia.

Στο τεστ, όπως ανέφερε, εξετάστηκαν οι γλωσσικές της δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων αναλογιών, ορισμών και αίσθησης της λογικής της.

“Είχε ψάξει για τα IQ τεστ και έδειχνε το ενδιαφέρον της για αυτά. Μιλούσε στη γυναίκα μου και έτσι τη πρότεινε να το δοκιμάσει. Μιλούσε επί ένα χρόνο για αυτό. Πήραμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Στίβεν Χόκινγκ σκόραραν 160. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το πίστευα πραγματικά”, σημείωσε ο πατέρας της Arun που είναι ακτινολόγος στο Colchester General Hospital.

Πηγή: gazette-news.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
6
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό