Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αντζελίνα Τζολί χτύπαγε από ζήλεια τον Μπραντ Πιτ – “Σύζυγος από την κόλαση”!

Η Αντζελίνα Τζολί χτύπαγε από ζήλεια τον Μπραντ Πιτ – “Σύζυγος από την κόλαση”!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το διαζύγιο του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ζούσαν σε διαφορετικές πτέρυγες μέσα στην τεράστια έπαυλή τους, με τη λαμπερή ηθοποιό να χτυπά τον Μπραντ Πιτ από ζήλεια!

Το περιοδικού In Touch στο εξώφυλλό του χαρακτηρίζει την Αντζελίνα Τζολί ασταθή, επιθετική και χειριστική. “Σύζυγος από την κόλαση”, όπως γράφει με τεράστια γράμματα! Αναφέρει πως κλειδωνόταν για μέρες στο δωμάτιό της και πως το μυστικό όπλο του Μπραντ Πιτ είναι οι ψυχιατρικές εκθέσεις της.

“Η Αντζελίνα Τζολί είχε τη δική της πτέρυγα και ο Μπραντ Πιτ τη δική του πτέρυγα”, σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού στο Us Weekly. “Είχαν αρχίσει να ζουν ξεχωριστές ζωές”.

Λίγο μάλιστα καιρό πριν από την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, το ζευγάρι τσακωνόταν πολύ συχνά. “Οι καβγάδες τους είχαν γίνει πιο συχνοί. Ο Μπραντ Πιτ δεν ήθελε να είναι μόνος και στράφηκε στους φίλους του για να συζητήσει τα προβλήματά τους ενώ δούλευε για την τελευταία του ταινία Allied. Τους είπε ότι είχε φθαρεί και πως είχε απηυδήσει με τα προβλήματα στο σπίτι. Ανέφερε πως είχαν και παλιότερα προβλήματα, αλλά πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη φάση που περνούσαν”.

Άνθρωπος από το πλευρό της Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε πως η λαμπερή ηθοποιός δεν ήταν ευχαριστημένη που έβγαζε τα άπλυτά τους στη φόρα. “Δεν μπορεί να αντέξει κανέναν να μιλά για τα προβλήματά τους”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε