Κόσμος

Η αρχή του τέλους για τη “Ζούγκλα” του Καλαί – Ξεκίνησε η κατεδάφιση [pics]

Μια ομάδα περίπου 20 εργατών ξεκίνησε σήμερα να κατεδαφίζει με αργούς ρυθμούς τα παραπήγματα στον καταυλισμό της «Ζούγκλας» του Καλαί χρησιμοποιώντας βαριοπούλες αλλά και τα χέρια τους, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται επιτόπου και ο οποίος ανέφερε ότι σε κοντινή απόσταση από το σημείο βρίσκονται επιπλέον εν αναμονή δύο μικρές μπουλντόζες.

Νωρίτερα σήμερα ξέσπασε μια μεγάλη πυρκαγιά στο βόρειο τμήμα της «Ζούγκλας», σύμφωνα με δημοσιογράφο του Reuters.

Μαύροι καπνοί από την φωτιά κάλυψαν την περιοχή, τη δεύτερη ημέρα της επιχείρησης των γαλλικών αρχών να απομακρύνουν τους πρόσφυγες και μετανάστες από τον καταυλισμό και να τους μεταφέρουν σε άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως όλα δείχνουν η φωτιά έχει πλέον σβήσει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα ξέσπαγε ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Εφιαλτικό σενάριο Βρετανού στρατηγού για καταστροφή του ΝΑΤΟ
Το DailyMail δημοσιεύει μια ανατριχιαστική προβολή: κυβερνοεπίθεση στην Ευρώπη, ταραχές, ρωσική εισβολή στις χώρες της Βαλτικής και κινεζική επίθεση στην Ταϊβάν
Ένα άρμα μάχης κατά τη διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία.
Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της χήρας του – «Συγχωρώ τον δράστη, αυτό θα έκανε ο Χριστός και ο σύζυγός μου»
Μη μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυά της, η Έρικα Κέρκ δήλωσε για τον δολοφόνο του άνδρα της πως η απάντηση στο μίσος δεν είναι το μίσος αλλά η αγάπη - «Η απάντηση που γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο είναι η αγάπη ακόμα για τους εχθρούς μας που μας διώκουν»
Έρικα Κερκ
5