Κόσμος

Η ασχήμια του πολέμου! Ανέσυραν και βρέφος από τα συντρίμμια στο Χαλέπι! [vid]

Μετά τα δραματικά πλάνα με τη διάσωση ενός πεντάχρονου κοριτσιού στο Χαλέπι, ένα νέο βίντεο έρχεται στο προσκήνιο και είναι ακόμη πιο δραματικό, αφού δείχνει ένα βρέφος κυριολεκτικά θαμμένο στα συντρίμμια.

Το “σφυροκόπημα” της Συρίας και ιδιαίτερα του Χαλεπιού είναι φαινόμενο σχεδόν… καθημερινό και τα βίντεο που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας δείχνουν τα πραγματικά θύματα του πολέμου, που δεν είναι άλλοι από τους αμάχους.

Ήδη είχε προκαλέσει συγκίνηση το βίντεο που δείχνει διασώστες να προσπαθούν να ανασύρουν ένα κορίτσι μόλις πέντε ετών από τα ερείπεια της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, ενώ ταυτόχρονα προέκυπτε πως οι γονείς και τα αδέλφια του βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από αεροπορικές επιδρομές…

Πλέον ένα νέο βίντεο προκαλεί πραγματικό σφίξιμο στο στομάχι. Δείχνει άνδρες να σκάβουν κυριολεκτικά γύρω από το κεφάλι του μωρού (διότι μόνο αυτό φαίνεται) και να προσπαθούν να το απεγκλωβίσουν.

Το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινή νοσοκομειακή μονάδα, ενώ οι διασώστες συνέχισαν τις προσπάθειες για την ανεύρεση επιπλέον διασωθέντων.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας – Μετέφερε δεκάδες στρατιώτες
Ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, Πέδρο Σάντσεζ, δήλωσε ότι το αεροσκάφος υπέστη «ένα τραγικό ατύχημα κατά την απογείωσή του από το Πουέρτο Λεγκίζαμο, ενώ μετέφερε στρατιώτες των δυνάμεων ασφαλείας μας»
Κολομβία
Τραμπ: Μετά τη συμφωνία το Ιράν δεν θα έχει πυρηνικά – Διαψεύδει τις συνομιλίες η Τεχεράνη – Το Ισραήλ ανατίναξε γέφυρα στον Λίβανο
Το Axios «βλέπει» συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν, στο Ισλαμαμπάντ, μέσα στην εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίσει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, οι ΗΠΑ θα «συνεχίσουν να βομβαρδίζουν με όλη τους τη δύναμη»
Ντόναλντ Τραμπ