Κόσμος

Η Disney θα προσλάβει 1.000 παλαίμαχους στρατιώτες

 Η Walt Disney Company προτίθεται να προτείνει απασχόληση σε τουλάχιστον 1.000 παλαιμάχους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους από το μέτωπο μέσα στην επόμενη τριετία, υποστηρίζει σε σημερινό της ανακοινωθέν η εταιρεία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι ήρωες εργάζονται εδώ», που παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η Disney θα χρηματοδοτήσει επίσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώσεις που προσφέρουν επιμόρφωση, ή άλλες υπηρεσίες σε πρώην οπλίτες.

Η ανακοίνωση αυτού του προγράμματος γίνεται τη στιγμή που πολυάριθμοι παλαίμαχοι στρατιώτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, κυρίως μετά την ανάκληση των δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

«Καθώς μία νέα γενεά ανδρών και γυναικών οπλιτών ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον πολιτικό βίο, εμείς ενισχύουμε την υποστήριξή μας και τη δέσμευσή μας απέναντι στους ήρωες των νέων καιρών», τονίζει ο Μπομπ Άιγκερ, πρόεδρος της Disney.

Η Disney θα προτείνει «τουλάχιστον 1.000 θέσεις εργασίες και ευκαιρίες για σταδιοδρομία» στους παλαιούς μαχητές. Οι θέσεις εργασίας θα διασπαρούν σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων του ομίλου: στα τηλεοπτικά του δίκτυα, στις παραγωγές, στα στούντιο και στα θεματικά πάρκα του», προσδιορίζει ο Άιγκερ.

Η εταιρεία θα δρομολογήσει επίσης μία εκστρατεία εθνικής ευαισθητοποίησης, προκειμένου να παρακινήσει τις αμερικανικές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ
Εσθονία: Καλύπτουν τα παράθυρα σχολείων με μεμβράνες για να προστατεύσουν τους μαθητές από drones
Σχολείο της Λουκ σχεδιάζει να διδάξει στα παιδιά πώς να αντιδρούν σε έναν συναγερμό για drone - Αναμένονται να μεταφερθούν παιχνίδια και βιβλία στο υπόγειο για να μπορούν να ψυχαγωγούνται, ενώ κρύβονται
REUTERS