Κόσμος

Η φωτογραφία με 2 αστυνομικούς που έγινε viral στο facebook

Από τη στιγμή που ανέβηκε στο facebook, η φωτογραφία των δύο αστυνομικών από το Τέξας έγινε viral. Δεν βλέπεις τον λόγο γιατί βρίσκεται στο μήνυμα που τη συνόδευε.

Η Brittany Beard Hilton μοιράστηκε τη φωτογραφία στο facebook πρόσφατα παρά το γεγονός πως τραβήχτηκε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της Steven.

“Το μόνο που ίσως βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία είναι δύο χαμογελαστοί αστυνομικοί. Υπάρχουν όμως περισσότερα. Είμαστε παντρεμένοι, γονείς τέσσερων όμορφων κοριτσιών, γιος και κόρη, αδερφός και αδερφή, εγγονός και εγγονή, ανιψιός και ανιψιά. Ο Steven επίσης είναι βετεράνος. Είμαστε φίλοι πολλών ανθρώπων. Πριν πείτε οτιδήποτε μισητό και βάλετε όλους τους αστυνομικούς στην ίδια κατηγορία… θυμηθείτε πως όλοι είμαστε άνθρωποι. Δεχόμαστε καθημερινά επιθέσεις και σκοτωνόμαστε απλά επειδή φοράμε το σήμα. Μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας και να συσπειρωθείτε εναντίον της επιβολής του νόμου κόβοντας εισιτήρια!! Διακινδυνεύουμε τη ζωή μας. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο άντρας μου και εγώ αποφασίσαμε να δουλέψουμε, αφήνοντας την οικογένειά μας για να είναι ασφαλής η κοινότητα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Τα λόγια σας μπορεί να προκαλέσουν θανατηφόρες ενέργειες. Όλες οι ζωές έχουν σημασία”.

Πηγή: sunnyskyz

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση