Κόσμος

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράζει 500.000 δολάρια στους φαν της γιατί το 2020 ήταν «δύσκολο»

Το ποσό των 500.000 δολαρίων αποφάσισε να αποφάσισε να μοιράσει η Κιμ Καρντάσιαν. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του 2020, η Αμερικανίδα σταρ κάλεσε τους ακολούθους της στο Twitter που βρίσκονται σε ανάγκη να μοιραστούν μαζί της τα στοιχεία τους, προκειμένου να τους μεταβιβαστεί τμήμα του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Ειδικότερα, η Κιμ Καρντάσιαν θα μοιράσει το ποσό των 500 δολαρίων σε 1.000 φαν της. «Καλησπέρα παιδιά. Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου! Το 2020 όμως, υπήρξε δύσκολο και πολλοί ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το ενοίκιό τους, θα βάλουν ένα δώρο κάτω από το δέντρο για το παιδί τους ή θα φέρουν φαγητό στο τραπέζι τους. Θέλω να σας στείλω την αγάπη μου, μοιράζοντας σε χίλιους από εσάς από 500 δολάρια», γράφει στην ανακοίνωσή της.

 

Προηγουμένως η γνωστή Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα και επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει στους φαν της πώς περνάει τα δικά της Χριστούγεννα, δείχνοντάς τους σε βίντεο τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του πολυτελούς της σπιτιού στο Λος Άντζελες, όπου μένει με το σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, και τα τέσσερά τους παιδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ
Εμάνουελ Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Το σύμβολο της Γαλλίας που ενσάρκωσε μια ζωή ελευθερίας»
«Ήταν ένα απόλυτο αστέρι του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, μια μορφή γυναικείας φύσης στη φαντασία του έθνους, μια ελεύθερη και αφοσιωμένη φωνή», έγραψε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Εμάνουελ Μακρόν