Κόσμος

Η Τζάκι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι

Σε κατάσταση απελπιστικής θλίψης στον απόηχο της δολοφονίας του προέδρου συζύγου της John F. Kennedy το 1963 βρισκόταν η Τζάκι Κένεντι. Αποκάλυπτε μάλιστα σε πολλούς τις αυτοκτονικές σκέψεις της.

Στράφηκε στην πίστη της για να αντιμετωπίσει την τραγική απώλεια του Τζον Κένεντι. Είχε μείνει μόνη της να αναθρέψει τα δύο τους παιδιά, την 6χρονη Caroline και τον 3χρονο John Jr. Η Πρώη Κυρία των ΗΠΑ, μόλις 34 ετών, μιλούσε ανοιχτά για τις σκέψεις της σε δύο ιερείς.

Γράφοντας στον Ιρλανδό ιερέα Joseph Leonard παραδέχτηκε ότι αισθάνεται πικρία απέναντι στον Θεό, ενώ ρώτησε τον ιερέα Richard McSorley αν ο Θεός θα τη χωρίσει από τον σύζυγό της αν αυτοκτονήσει.

Όταν της εξήγησε τη θέση της εκκλησίας για την αυτοκτονία, η Τζάκι Κένεντι τον διέκοψε και του είπε ότι καταλαβαίνει. “Ξέρω ότι είναι λάθος. Δεν θα το έκανα. Αλλά αισθάνομαι τόσο μόνη στον κόσμο”.

Δεν πέρασε καιρός και η Τζάκι άρχισε να αντιμετωπίζει την απώλεια, αξιοποιώντας τη δύναμη που είχε σε όλη της ζωή.

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών 3