Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η βασίλισσα τα έσουρε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Θα σκότωνε την ξαδέρφη του

Η βασίλισσα τα έσουρε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Θα σκότωνε την ξαδέρφη του

Ένα άγνωστο περιστατικό από την παιδική του ηλικία αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μια μέρα πριν από τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Sky News “The Queen At 90”, o δούκας του Κέιμπριτζ εξιστόρησε μια παιδική του μνήμη. Τα άκουσε τότε για τα καλά από τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά το ατύχημα της ξαδέρφης του Zara που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

“Κυνηγούσαμε με τον ξάδερφό μου Peter Phillips τη Zara που ήταν μέσα στο go-cart της. Ξαφνικά τράκαρε στο φανοστάτη που έπεσε και παραλίγο να τη σκοτώσει. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε. Ήταν νευριασμένη και μας τα έσουρε. Δεν το έχω ξεχάσει”, είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Μίλησε επίσης και για το πόσο τον βοήθησε με την απώλεια της μητέρας του Νταϊάνα, τονίζοντας πως υπήρξε ισχυρή επιρροή στη ζωή του. “Ήταν απίστευτα υποστηρικτική” σήμειωσε. “Ήταν μια πολύ ισχυρή γυναικεία επιρροή και έχοντας χάσει τη μητέρα μου σε τόσο νεαρή ηλικία ήταν πολύ σημαντικό που είχαν κάποιον σαν τη βασίλισσα να με προσέχει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε