Κόσμος

Η Χαμάς είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στη Γάζα λέει ο Χανίγια

Η Χαμάς παραμένει «ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις» για μια εκεχειρία στη Γάζα, δήλωσε ο ηγέτης της, ο Ισμαήλ Χανίγια.

Ο Χανίγια σε μήνυμά του την παραμονή του Ραμαζανιού που ξεκινά σε πολλές μουσουλμανικές χώρες τόνισε πως η Χαμάς είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις και πως το Ισραήλ φέρει την ευθύνη για τη μη επίτευξη συμφωνία.

«Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η (ισραηλινή) κατοχή φέρει την ευθύνη για τη μη επίτευξη συμφωνίας, αλλά δηλώνω ότι είμαστε ανοιχτοί στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, με όποια μορφή κι αν πάρουν», τόνισε σε τηλεοπτικό μήνυμά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Τα «αγκάθια» που απειλούν να τορπιλίσουν την συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας για τη λήξη του πολέμου
Το Κίεβο έχει ζητήσει από τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης εγγυήσεις ασφάλειας, ώστε να εξασφαλιστεί μια αντίδραση τύπου ΝΑΤΟ σε περίπτωση νέας ρωσικής επίθεσης
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ