Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ζωή του Γιόχαν Κρόιφ γίνεται μιούζικαλ

Η ζωή του Γιόχαν Κρόιφ γίνεται μιούζικαλ

Αφιερωμένη στον Γιόχαν Κρόιφ θα είναι μία θεατρική παράσταση που θα ανέβει τον Σεπτέμβριο του 2021, σχεδόν πέντε χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού άσου του ολλανδικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για ένα μιούζικαλ για τη ζωή του Γιόχαν Κρόιφ του οποίου έχουν την ευθύνη ο Ολλανδός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τομ ντε Κετ και ο παραγωγός θεάτρου Βόλτερ Λομπέρντε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 στο νέο θέατρο AFAS στο Leusden, 55 χιλιόμετρα από το Άμστερνταμ.

Το μιούζικαλ, με τίτλο “14 de musical” (σ.σ το 14 ήταν ο αριθμός που φορούσε ο Γιόχαν Κρόιφ), περιέχει ροκ, όπερα και hip – hop με έναν συνδυασμό ψηφιακών προβολών και φυσικών σκηνικών. Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους πρωταγωνιστές θα ανακοινωθούν αργότερα.

Όπως εξήγησε ο Ντε Κετ λόγω της δραματικότητας και της περιπλοκότητας του Κρόιφ, υπάρχει πολύ υλικό για να παρουσιαστεί, ενώ η Κάρολ Τάτε, πρώην εκπρόσωπος του παίκτη και διευθυντής του ιδρύματος “The World of Johan Cruyff” εξήγησε ότι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αξέχαστο άσο θα επικεντρωθεί στο να μιλάει και να παίζει ποδόσφαιρο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις