Κόσμος

Ιαπωνία: Αίρεται η προειδοποίηση για μεγα-σεισμό

Σε άρση του συναγερμού για μέσα σεισμό, που είχαν κηρύξει πριν από μια εβδομάδα αν δεν υπάρξει αξιοσημείωτη σεισμική δραστηριότητα, θα προχωρήσουν οι αρχές στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

«Αν δεν παρατηρηθεί ιδιαίτερα μεταβολή της σεισμικής δραστηριότητας ή παραμόρφωση της κρούστας της γης, στις 17:00 σήμερα (τοπική ώρα· στις 11:00 ώρα Ελλάδας), η κυβέρνηση της Ιαπωνίας θα τερματίσει τον συναγερμό», δήλωσε ο Γιοσιφούμι Ματσουμούρα.

Ο συναγερμός αυτός είχε κηρυχθεί μετά τη σεισμική δόνηση 7,1 βαθμών ανοικτά του αρχιπελάγους την 8η Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα